Προστασία Ζαΐρης

Κατασκευή ιστοσελίδας + portal διαχείρισης εγγράφων prostasia-zairis.gr

Κατασκευή ιστοσελίδας + portal διαχείρισης εγγράφων prostasia-zairis.grΤο συγκεκριμένο project εκτός από την διαδικτυακή παρουσία της εταιρίας έπρεπε να λύσει και ένα άλλο πρόβλημα. Οι εταιρίες ελέγχου παρασίτων, δηλαδή που κάνουν απολυμάνσεις – απεντομώσεις για εργοστάσια και μεγάλους πελάτες κάνουν μηνιαία εργασία και ενημέρωση των πελατών τους. Αυτό προυποθέτει τήρηση αρχείου και συνεχή αποστολή εγγράφων προς τους πελάτες.

Βάλαμε τα έντομα σε τάξη!

Κατόπιν μελέτης προτείναμε, παράλληλα με την κατασκευή της ιστοσελίδας, την κατασκευή portal διαχείρισης εγγράφων. Δημιουργήσαμε ένα σύστημα μέσα από το οποίο οι πελάτες της εταιρίας λαμβάνουν αυτόματα τα νέα έγγραφα και τις αναφορές και θα έχουν την δυνατότητα να τα αναζητήσουν και να τα αποθηκεύσουν ανα πάσα στιγμή το χρειαστούν. Το μόνο που κάνει ο πελάτης μας είναι ένα upload του εγγράφουν και αυτόματα ενημερώνονται οι πελάτες του.

Το αποτέλεσμα

Η εταιρία πέρα από μια επαγγελματική και αποτελεσματική παρουσία κατάφερε να εξοικονομήσει εκατοντάδες εργατοώρες. Εκατοντάδες εργατοώρες επικοινωνίας και αποστολής email από και προς πελάτες και επαναλαμβανόμενες αποστολές λόγω απώλειας κάποιου εγγράφου. Το επιπρόσθετο κέρδος ότι η εταιρεία μπορεί να αναλάβει περισσότερους πελάτες και φυσικά οι πελάτες της έλυσαν το πρόβλημα της αρχειοθέτησης εφόσον έχουν την δυναντότητα ακόμα και σε περιπτώσεις υγειονομικών ελέγχων από οποιαδήποτε συσκευή ή υπολογιστή να παρουσιάσουν το σύνολο των εγγράφων τους και να το στείλουν σε οποιαδήποτε υπηρεσία.

Εργασίες υλοποίησης

  • Σχεδιασμός Λογοτύπου
  • Σχεδιασμός ιστοσελίδας
  • Υλοποιήση ιστοσελίδας
  • Κειμενογράφη SEO
  • SEO βελτιστοποίηση
  • Δημιουργία Clients Documents Portal

Πελάτης: Προστασία Ζαΐρης
Ημερομηνία: 15/12/2015

Δείτε το online

Συστάσεις πελάτη
Ζαΐρης Λεωνίδας: 2106930377

Δείτε επίσης